2013. május 31., péntek

Creepy Night Sound


Hajnali fél 5 van...mondhatni reggel, és még mindig nem tudok elaludni! Lehet ez a furi  mágneses energia... Drága Insomnia! Hideg tejet is vedeltem már, az se működik...bár nem tudom, hogy honnan vettem, hogy a hideg tej jó elalvásra, és nem a meleg mézes változata....(mondjuk attól már említésre is felkavarodik a gyomrom) ...helyzet rossz...varázs bogyó (altató) elfogyott...majd talán ez a kis kellemesen borzongató hangeffekt segít. Legalább megalapozza a fantázia világomhoz szükséges légkört. Úgyis mondhatnám, de jó lenne egy hatalmas (fullosan felszerelt és berendezett) házban, barátságos /vegetáriánus jetikkel benépesített erdőben, álomra hajtani a fejem az ´´álompasival´´ együtt, egy extra puha baldachinos ágyban! Nincsenek teljesíthetetlen kívánságaim...de tényleg...


2013. május 29., szerda

Nyári Tag

1. Nyáron, hajmosás után magától szárad a hajad, vagy megszárítod?
Általában megszárítom, de amikor nagyon kánikula van és éppen nem sietek sehova, akkor hagyom megszáradni magától, vagy amikor anyuéknál vagyok, akkor kiülök a kertbe összekötöm egy kis napozással és hamar megszárad.  Vagy néha olyan is előfordul, hogy ilyen félszárazra szárítom és, utánna elindulok a  dolgomra, majd útközben úgyis megszárad percek alatt :) és még ilyen klassz hűsítő és friss érzés is egyben.

2. Fagyi vagy jégkrém?
Jégkrémet jobban szeretem így otthon eszegetni tévénézés közben pl :)
Vienetta, meg fehér Magnum, meg Kókuszos sorbet meg Ben & Jerry stb...
Nem vagyok egy nagy fagyis...de mostanában eléggé rabul ejtett a Levendulás citromfagyi :)

3. Szoknya vagy rövidnadrág?
Szoknya

4. Tenger vagy tópart?
Tenger...

5. Hányas faktorú naptejet használsz?
Ez úgy van hogy: extra fehér bőröm van, de mégsem jellemző, hogy leégek, egészen jól letudok barnulni :) eleinte magas faktorszámút szoktam használni. Igazából az 50 es felesleges, mert kb egyenértékű a 30 assal, tehát először magasabb faktorszámút használok, majd pár alkalom napozás után már elég  a 8, 6 os is...szépen letudok barnulni, ezért néha karotinosat és kakaóvajasat használok. Remek színem lesz a segítségükkel.

6. Kedvenc nyári parfüm?

Nem igazán teszek külünbséget északok miatt a parfümhasználatban. Mikor mihez van kedvem igazából...viszont, ha a köryezetemben lévőket nem akarom megfullasztani az erős fűszeres illataimmal, akkor gyakran valami virágos, púderes, vagy kókuszos testpermetet, eud toillettet használok + egy finom parfümös lotiont.

7. Kedvenc kiegészítő a nyárra?
Napszemüveg, bokalánc, olykor szalmakalap vagy valami kis egzotikus virágdísz a hajamba....


8. Saru vagy flip-flop (alias tangapapucs)?
Ruhától függ...de nagyon ragaszkodok az Ipanema flip flopjaimhoz :) írtó kényelmesek és szerintem csinosak is.

9. Kedvenc nyári sport?
Esti Séta...

10. Kedvenc fesztivál?

Nincs, még nem voltam soha :) tudom érdekesen hangzik, de valahogy nem vonzanak ezek a rendezvények...inkább egy egzotikus tartalmas nyaralás.

11. Hova mész nyaralni?
Még nem döntöttük el :) de remélem megyünk, mert Én már nagyon várom, hogy kikapcsolódjak ebből az országból egy hétre...

2013. május 24., péntek

I'm obsessed with Chandelier Earrings

Hello!

Nemtudom mikor kezdődött...de valamikor egész régen...az biztos!
Megszállottja vagyok a fülbevalóknak...azokból is kiváltképp a különleges hosszú lógós daraboknak...
Amint lesz időm, mindenképpen befogom ide fényképezni a szerény kis gyűjteményemet...
Apropó, ma is vettem egy gyönyörű példányt.
Bár már kinéztem egy két fülbevalót mostanában magamnak, még nem sikerült megvásárolni őket, gyűjtenem is kéne, de ezt nem hagyhattam ott, és ráadásul levolt akciózva, amivel még boldogabbá tettek :) Nyílván bizsu, és nem arany...de nekem megfelel, ugyanis nem vagyok allergiás rájuk. Inshallah.
Addig is jöjjön most kismillió kép füldíszekről, amelyek egyszerűen fantaszikusak és bárcsakazenyémlehetnemindd kategóriába tartoznak nálam!

Íme a csodálatos ékszerek: