2013. november 30., szombat

Silver Cat








Mermaid in the City



A Minap újra megnéztem a Splash c. kedvenc filmemet és addig kotorásztam hevesen a fürdőszobában, hogy előkerült a szekrényem mélyéről a kreppelőm...
Bizony annyira beleéltem magam a filmbe, hogy énis sellőhajat akartam magamnak kreálni!
Voálá...nem mondom, hogy tökéletes lett, mert sajnos magamnak hajat csinálni sose voltam egy nagy ügyes...de egész jól sikerült! Frizura fixáló hab nélkül is bennevolt egy jó pár órát! :)





2013. november 29., péntek

Green Again








Mintha a fogtündér tüntette volna el...

Na Hello!

Ez a bejegyzés ismételten egy személyes, saját tapasztalatokról beszámoló kis kellemetlen iromány lesz.
Egészen pontosan az alsó 8as bölcsességfogamról....




Viszonylag kezdek észhez térni már lassan, de még mindig nehéz pontosan összefoglalni az élményeimet, holott a nehezén már túlvagyok, és szeretnék ´´támogatásképpen´´ segíteni egy ilyen bejegyzéssel azoknak, akik még az előtt járnak, amin én már átmentem...
Remélhetőleg azért nem mindenki számára ekkora szenvedés egy ilyen beavatkozás.
Mert nekem nem ment simán....sajnos...

Pár hete egy békés csütörtök este még boldogan tömtem magamba a finom mézeskalácsokat, majd fogat mostam és nyugovóra tértem....Másnap reggel azonban a már ismerős fájásra ébredtem. Az alsó bölcsességfogam bizony bedurrant és iszonyatos feszítő, gyulladt fájdalommal lüktetett az alsó állkapcsom leghátsó részében szépen sugározva a kínt szanaszét a fejembe....

Ez már előfordult 1..2..szer így hát ismételten azthittem, hogy megúszom pár napos szenvedéssel és majd szépen magától elmúlik....de sajnos egyre erősödött, enni se bírtam a fájdalomtól és elmentem a királydentbe. Ahol az orvos megnézte...majd közölte, hogy bizony erre már nem lesz elég egy antibiotikumos kúra, ami leviszi a gyulladást, mert bizony itt keletkezett egy kis tok, amiben rohad a kaja és televan baktériummal, így és ez miatt begyulladt a fogam és félő, hogy csonthártyagyulladásom is lett.
Szépen ott a székben ülve....beijedve eliszkoltam, de előtte még kértem egy diklofenák tartalmú fájdalomcsillapítót. Azt szedegettem otthon, nyugtatgatva magam, hogy hátha lenyugszik ez a fog és majd szépen megy minden úgy, ahogy eddig is....DE NEM! Ezúttal nem úsztam meg! Ezért a neten keresgetve bukkantam rá egy altatásos privát fogászati rendelőre!

Hétfőn reggel iszonyatos kínok közepette már sírva a fájdalomtól hívtam fel a doktornőt, aki hallván mekkora a baj, már estére berendelt magához. Közben elmondta, hogy ma már ne egyek, ne igyak, mert ha úgy látja, akkor meg is szabadít engem ettől a fogtól még ma este, ugyanis sok műtét volt aznap így az altatóorvos is éppen ott volt vele.

Riasztottam a szüleimet, akik gyorsan fel is utaztak hozzám, hogy ne egyedül vágjak neki ennek a borzalomnak. Végig mellettem voltak és nagyon készségesen támogattak. ( ennek ellenére ismételten volt egy kisebb cigányos vitánk az autóban várakozva, de ez nálunk már mindennapos metódus :) )
Szval elmentünk este 9 kor a doktornőhöz, aki kedvesen fogadott a lila színű rendelőjében....Már ez a kellemes lila szín is hatott a spirituális énemre, ami kezdett megnyugvást sugározni szét a testemben és lelkemben...no,de a neheze még hátravolt és bizony Ő Úgy döntött, hogy szépen megszabadít ettől a fogtól, még hozzá nem is akárhogy! Magyarázta nekem az idegtől remegő rémültnek, hogy itt bizony nem egy egyszerű foghúzásról van szó, hanem bizony ezt ki kell vésni az állkapocs csontomból...UHHH, nembiztos, hogy ezt én végig akarom gondolni magamba...legyünk túl rajta és kész!


Természetesen altatásban kértem a procedura elvégzését. Hogy miért? Mert meg akartam óvni az orvos testi épségét! :) Mindenkinek jobb így... itt érdekes módon nem volt szükség semmilyen előzetes vizsgálatra az altatáshoz. Szépen hanyatt feküdtem a lila ágyon/széken...és egy icipici tűszúrást éreztem, majd valami hideg folyadék áramlását a vénámba...és a doktornő beszélt hozzám...majd arra gondoltam bizony itt már nincs menekvés, innen már nem katapultálok, igy egyszercsak elaludtam...és aztán bumm...érdekes marokkói piacos, fűszervásárlásos időutazásos álmom után rögtön kábán ébredtem...Mondhatom nem is tudom, hogyan jutottam ki az ajtón a váróba...ahol egy idő után tértem magamhoz, és anyuék szerint angolul beszéltem és azt se tudtam holvagyok....majd szépen kezdett visszatérni az igazi énem és hasító fájdalmat éreztem azon az oldalon, ahol azelőtt még a fogam lakott. Tiszta vér volt a szám és vért köptem ki a zsebkendőmbe...Mindenáron haza akartam érni és úgyvoltam vele, hogy egye fene, a nehezén már talán túlvagyok... Hát Talán..., mert nem! Ésmég szerencse megjegyzem, hogy végig aludtam ezt a beavatkozást, mert még ígyis szörnyű volt az a stressz, amit átéltem! Legközelebb is ezt a módszert fogom választani, mindenkinek kényelmesebb és kellemesebb így!

Szval hazaértünk....lefeküdtem, mert álmos voltam...a fájdalom egyre erősebben kezdett visszatérni a pofámba! És attól kezdve mindennap valami szörnyűséges volt! Természetesen beszedegettem az antibiotikumot, amit felírtak ugye a felülfertőződés elkerülése és gyulladás megszűntetése miatt.
Hogy miért volt ezután maga a Poklok Pokla? Elmondom...
Én a kis kíváncsi folyton tükörrel és ájfonzseblámpával nézegettem a szájam belsejét...már amennyire kitudtam nyitni, ugyanis azóta is szájzáram van!
És felfedeztem, hogy azok a fájó részek...fájó pontok, amiket a szájamban érzek nem másak, mint megannyi afta! Óriásiak...kisebbek...lyukasak...gennyesek... Iszooonyatosan fájdalmasak! És végig televolt velük a szájam belseje, az ínyem és még a torkom is! Éreztem, hogy itt valami nem stimmel...
Nos...felhvívtam az orvost, hogy ugye most mitévő legyek...mert ezek megkeserítik az életemet! Konkrétan inni nemtudtam, és nyelni sem, mert pont a torkomban is ékeskedett egy bazinagy, amitől még a nyálam lenyelése is hatalmas szenvedésnek bizonyult, nemhogy valami pépes kaja esetleg dzsúz, ami marja, csípi...
Ezek után mindennap bejártam jobb híján ide a szentkirályi utcai rendelőbe Vagotyllal ecseteltetni, mert ugye nekem ez esik útba legközelebb... Mit ne mondjak...ez a vagotyl marha rossz ízű és majd beszartam, amikor beecsetelték vele az egész szájüregemet, sőt garatomat is...mert valami marhamód mart :) még a könnyem is kicsordult bizony...és majdnem letéptem a szék karfáját...de azthiszem elég hatásos, mivel elkezdtek összemenni és eltűnni az aftáim pár nap múlva a rendszeresen naponta egy alkalmas ecsetelgetések után....  
Bár ezt a csodálatos szert már évek óta nem adják haza sajnos :(

Ezt a 2 hetes szenvedést ( amit főleg az aftáknak köszönhetek ) senkinek nem kívánom! Alattmosak és szörnyen fájnak, elmondani nem lehet tényleg....és vagy a stressz hozta ki őket, vagy a gyulladás, fertőzés szétterjedése a szájamban vagy akármi, ami nem volt steril...tudja a fene.
Jó pár kilótól megszabadultam...mert se enni, se inni nemtudtam.
Már 2 hét eltelt...és bizony még mindig zsibbad a szám alul...nemérzem...sőt szájzáram is van és még mindig fáj az állkapcsom és a műtét helye is!  Kaptam izomlazítot és próbálom tornáztatni. Semmi javulás...
Napjában 4 szer mosom a fogam speciális géllel és gyulladáscsökkentő szájvízzel öblögetek!
Próbálok pépes kajákat enni, illetve pici falatokat megrágni...sajnos még egy ideig biztos nem lesz az igazi, de a lényeg, hogy végre megszabadultam attól a fölösleges bölcsességfogtól! A másik oldalon lévő 8 as kiműtését még elhalasztom most egy időre, legalábbis, ameddig be nem gyullad, mert ezt a tortúrát mégegyszer nem bírom ki ilyen szinten :(


Szval....NE VÁRJÁTOK MEG AMÉG ÍGY BEGYULLAD  A FOGATOK, HANEM SZEDESSÉTEK KI MÁR ELŐTTE, MERT EZ ÍGY MÉG SÚLYOSABB ÉS NEM ELÉG CSAK EGY KIS ANTIBIOTIKUS LELOHASZTÁS IDŐKÖZÖNKÉNT, MERT UGYIS ÚJRA MEG ÚJRA BEFOG GYULLADNI ÉS BIZONY ILYEN KEMÉNY CSONTHÁRTYAGYULLADÁSOTOK LESZ ÉS A MŰTÉT IS FÁJDALMASABB LESZ UTÁNNA....

Ha valakit érdekel melyik helyen jártam és kinél, akkor nyugodtan irjon, szívesen megadom a doktornő és a fogászat elérhetőségét! Nagyon kedves volt velem és sokkal kellemesebb volt így, mintha altatás nélkül szenvedtük volna végig ezt a vésést...Mindenkinek csak ajánlani tudom !









2013. november 27., szerda

Mostanában használatos rúzs/szájfény

Nah Hello!

Pakolgattam a neszeszerem és rájöttem, hogy muszáj megmutatnom az éppen aktuális 3 kedvenc kis száj szépítő termékemet :)
Mostanában ezt a 3 at használom, felváltva és egyszerre is akár!
Nekem bejön ez a lilás, barbies, fényes vonal az ajkakon!
A Loreal os terméket nemrégen szereztem be és nagyon elégedett vagyok vele!
Bizony sokat vacilláltam, hogy melyik árnyalatot vegyem meg, de végülis erre esett a választásom!
Nem bántam meg.
Finoman hidratálja az ajkaimat ebben a hideg időben és igen tartós természetes színt ad neki.
Eddig én csak a Müllerben láttam a Blahán,de lehet máshol is meglehet vásárolni!
A másik kettő pedig már kicsit régebbi darab! Valmiért mostanában ezeket passzintom a sminkemhez, bár kicserepesedett ajkakon nem mutat a legszebben, ezért nem felejtem el a kis ajakpuhító szeánszomat sem minden nap: leradirozom az ajkaimról az elhalt hámsejteket ( Lush bubble gummos ajakradir , illetve fogkefe) , majd vastagon bekenem valamilyen ajakápolóval ( néha kis olajgyöngyöket masszírozok bele éjjelre) és így alszom el!

 Íme:

Loreal Shine Caresse Glossy Stains Eve 400

Maybelline Color Sensational Cream Gloss  I Love Lilas 215

Catrice Ultimate Shine Meet Violeta 180




( swatchokat nem készítettem, mert ha elmentek a drogériába, akkor úgyis lehetőségetek lesz kipróbálni a tesztereket a saját szemetek láttára )


néllend élmény

Nah Hello!

Kemény heteken...napokon vagyok túl.
Végre valahára eljutottam oda, hogy ismételten annyira begyulladt a bölcsességfogam, hogy nem volt mese, sajnos műteni kellett! De erről hosszabban majd egy csak ennek szánt posztban szeretnék beszámolni!

Most jöjjön a hét különleges eseménye...számomra különleges :), amit már én annyira vártam, hogy mindenki agyára mentem magam körül... végül is semmi extra, de végre énis megnéztem magamnak közelebbről ezt a Nailland standot az árkádban! Igen...még így...fájós pofával is!
Hát bizony nem győztem végignyálazni magam a sok sok gyönyörűbbnél gyönyörűbb lakkon...
Azt se tudtam már mit akarok, mikor oda kerültem :) Lilát? Opálosat? Türkizt? Vegyes csillámosat? Olivát? Barbie Pinket? Babakéket? stb.... így végül nem is azok jöttek velem haza, amiket nagyon akartam, nah de mindegy, majd egy másik alkalommal...úgyis közeleg a Mikulás! Majd arrafelé küldöm, hogy pakoljon be a zsákjába ezt azt....
Hihetetlen, hogy Én egy sima lakkot választottam és még mellé két csillámos fedőt!
Méghozzá kék árnyalatokban! :) Bevallom hirtelen én azt se tudtam mitévő legyek, és kicsit meg is bántam, hogy elkapkodtam a választásom, mert választhattam volna ennél különlegesebbeket is...no, de végül is amikor felkentem őket, akkor meggyőztek, hogy mégis jól választottam! Ugyanis egy gyönyörű csillámos pávaszínt kaptam! Hiába...valahogy mindig a kékek és zöldek felé tendálok....holott a rózsaszín és barackos árnyalatok is tetszenek...no, de majd tényleg legközelebb! Már megvannak a következő áldozatok!
Árban valóban nem volt vészes...a 3 lakkért kb 3 ezret fizettem! És igen tartósnak is mondhatóak...nem beszélve a szép fedésről! Nos én nem fogom jobban értékelni, mert nem ez a szakterületem és nem vagyok egy nagy lakk mániás, de azért szeretek néha kísérletezgetni! Nekem megfelel és ez a lényeg!

Íme ők:







2013. november 13., szerda

Dark Wednesday Dark Mood Dark Nail Polish

Na Hello!

A Naillandbe sajnos még nemsikerült eljutnom...remélhetőleg jövőhéten ezt az élményt is fogom tudni pótolni
Viszont találkoztam egy barátnőmmel a boráros közelében, és ő beugrott a moyrába, mert volt egy kis elintéznivalója, így hát énis szétnéztem....mivel nemszeretek felhalmozni dolgokat így sok színt átfutottam a szememmel, de végülis ez a kettő darab lakk landolt a kosaramban.
A Moyra 99es unikornis színű , illetve egy fekete 35 ös lakk!
Az üzletben kitaláltam, hogy a fekete tetejére rádobok egy réteget a tündéresből és akkor milyen szép is lesz...nem tévedtem! Annyira azért nemvagyok azért hasraesve tőle, de most erre a hétre ez is megteszi....
Mivel picike pistike körmöm van, ezért nem is várok nagy csodákat...nyílván egy lakk sem mutat olyan húdejó rajta, mintha egy szép hosszúkás köröm lenne...no mindegy, ezt sikerült...íme:











Egyfolytában nézegetem a kezem...és barátkozom ezzel a színösszeállítással!
Addig úgyse leszek végülis megelégedve egy színnel sem, ameddig nem lesz hosszú körmöm, de egyenlőre ez van... Ez a kedvetlenség igazából tényleg a köröm formámnak és nagyságának szól, nem pedig a lakknak, ami eléggé különleges....
Azt nem állítom, hogy őszies szín, mert mi is az, hogy őszies szín ? Nekem mindegy milyen évszak van, bármilyen szín jöhet, ha éppen ahhoz van kedvem...
Azért már várom a Naillandet...netről kinéztem már pár szép árnyalatot. Nos majd meglátjuk...
Mindenesetre ezek a Moyrák egész jók, és tartósak.  Volt már szerencsém hozzájuk máskor is..

2013. november 12., kedd

Szükségesek....

Hello!

Ismét körülnéztem itt ott a plázában...és ismét lettek vágyak netovábbjai!
Mostanában nem vásároltam...tehát már kezdtek elvonási tüneteim lenni...de sajnos most nem állok a legfényesebben anyagilag, ezért nagyon oda kell figyelnem milyen kulcsdarabokat gyűjtök be ebben a hónapban...illetve a leárazásokat várom ugyebár, de az még odébb lesz :)
addig is...
Íme :)


A Nailland nemrég nyitott meg az árkádban...már mindenki volt, természetesen engem leszámítva...de remélem hamarosan eljutok oda is, és akkor veszek egy pár szépséget, habár nemvagyok egy nagy lakkmániás, az újdonságoknak mindig örülök...
Most egy ilyen babakék lakk tetszett meg a netről a legjobban, de ott élőben úgyis besikerül majd még egy két szép darab ebben biztos vagyok...pl arany meg mermaid tears meg csillámosok, meg ezazamaz...


Ez a Mangos kígyómintás táska ma kiszúrta a szemem az üzletben, ahogy beléptem :)
Enyém lesz, nem kérdés! Pontosan ilyenre áhitoztam már mióta, és az ára sem vészes! :)
Jól kihasználható kis shopper, pont az én stílusom :) Awwhh gyere anyucihoz!



Gyertyaügyben eléggé levagyok fogyva...és amikor a múltkor az alleeban szagolgattam őket, akkor ebbe beleszeretett az orrom...nagyon finom,púderes, pézsmás parfümös illata van. A fenébe is a geijl karácsonyi sütiszagokkal! Most erre vágyom!:P


Semmi extra bizony! Egy fekete ruha a Zarából! Abszolut Én! És hihetetlenül jól kitudnám használni! Felpróbáltam és mit ne mondjak...nagyon csinos volt :) Egyszerű és nagyszerű!


Amikor törökországban jártam pár hete, elkell mondjam, kb tíz lányból 7 nek a fején turbán volt...mindenféle szépséges csecsebecsés turbán....nos akkor eldöntöttem, hogy márpedig nekem is kell majd egy ilyet, ugyanis biztos voltam benne, hogy itt Pesten nem fog mindegyik abban rohangálni, így elég egyedi lehetek.. Zarában erre leltem...remélem letudok majd csapni egyre és jól is fog állni nekem!

Egy ilyen hosszú fekete szoknya szintén a Zarából hazajöhetne velem, hiszen alapdarab és sokmindenhez tudnám passzintani...nos majd meglátjuk :)

Nos magamhoz képest ne i vágyok sokmindenre ebben a hónapban :)
Remélem azért valamit sikerül hazavarázsolni a listából!

2013. november 11., hétfő

Tag / Azok a 90es évek!







1. Kedvenc Disney mese?

A kis hableány, Aladdin, A szépség és a szörnyeteg. Egyébként nem Disneyk, hanem voltak ezek a Canon Movie Tales es mesék, és é azokat imádtam nézni, ilyen igazi szereplőkkel mesefilmek, abból volt kedvencem a Hófehérke :) és a Király Új Ruhája. 

2. Mi volt a kedvenc együttesed?

Spice Girls, 2Unlimited, Madonna, Prince, Backstreet Boys, Tupac, Mariah Carey, S Club 7, 

3. Mi volt a kedvenc édességed?

Robbanós cukorka, színes nagy kemény rágó, Kókuszos Lila Pause (Milka), M&M, és jégcsoki, Maoam. 

4. Kedvenc társasjáték vagy egyéb játék?

Nagyjából sok időt töltöttem egyedül testvér hiányban, tehát inkább olyan játékokkal játszottam, amiben egyedül feltaláltam magam. Számítógépes játékokat nagyon szerettem...Crock, Raymand, Lion King, Aladdin,

5. Mi volt a kedvenc Happy Meal figurád a McDonalds-ból?

egy ilyen kis plüss Timon a Lion Kingből :) azthiszem ez volt az első Happy Meal , amit kaptam, és Kecskeméten volt :) mert a szülővárosomban a mai napig nincs mcdonalds sajnos....

6. Kedvenc könyv/mesekönyv?

Boszorkányok és Tündérek, és szerettem olvasgatni ilyen kis gyógynövényes meg állatos könyvecskéket :)
Meg mindenféle mágiás, ezoterikus könyveket. Harry Potterek abszolut :)

7. Kedvenc ruhaboltod akkoriban?

Butikok a városban, ahol laktunk. Semmi extra, de már akkor is próbáltam különlegesebb darabokat választani, meg anyu is nekem :) de mindig beleszóltam, hogy mik voltak az elképzeléseim :)

8. Kedvenc Cartoon Network meséd?

Nem mindegyik cartoon networkos, de pl Looney Tunes, Fecsegő tipegők, Hé Arnold, Holdtündér, DragonBall, 

9. Mit néztél a tévében, ha hazaértél suliból?

Herkules, Xéna, Sliders, Paula és Paulina, Sabrina a tiniboszorkány, ilyesmik :) sorozatokat....lecke helyett, előtt, közben, után :))))))

2013. november 7., csütörtök

Olyan vagyok,mint az a bizonyos szörny...avagy lelki zagyvaságok manapság

Hello!

A címet folytatva....szval olyan vagyok ugye mint az a bizonyos szörny, hol felbukkanok, hol eltűnök...egyesek szerint nem is létezem...mások szerint igen és néha keresnek is...de a legtöbb embert nem is érdeklem...de a legnagyobb probléma , hogy mostmár a depresszióm olyan stádiumába estem, hogy már Én se érdeklem magamat...ha lehet így fogalmazni.
Ma vasárnap van, és számomra reggel, holott már javában dél van...sőt mindjárt fél egy...de csak most ébredtem fel. Tegnap éjjel már komoly pánik kerített hatalmába, ezért egyszerre 2 gyógyszert vettem be...majd olyan 20 perc múlva már nem éreztem ezt a szorító kegyetlen érzést, mintha a víz alá nyomtak volna és úgyéreztem megfulladok...aztán szépen álomba merültem. Megjegyzem a 2 pirula nélkül nem sikerült volna, sőt az őrület határán voltam. Mert alattomos ez a betegség, ha jön a pánik vagy a roham vagy nemtudom pontosan mi ez. ( mert csak november közepén megyek kideríteni ) Amit eddig magyaráztak, hogy bipoláris mániákus depressziós vagyok, egy enyhe borderline szindrómával megfűszerezve...mindezt ugye egy komoly 3 órás vaskos tesztfüzet alapján....
Nem vagyok rá büszke, de nem is szégyellem.... sokszor olvasgatok utánna mit is lehetne tenni, de sajnos mindig arra jutok, hogy külső orvosi segítség nélkül semmit..mondjuk ezt érzem is, hogy én egyedül ebből a szarból már nem mászok ki egyedül, akárhogy is erőlködök...
Vannak napok...órák...percek...pillanatok,amikor próbálok mosolyt erőltetni az arcomra...nos ez abszolut nem őszinte...most nem arról van szó, hogy megjátszom magam vagy kétszínű vagyok, de sajnos nem akarok mindig mindenkit elkeseríteni magam körül, ezért próbálok egy maszkot felvenni, hogy elhitessem velük..oké jólvagyok, minden rendben... persze semmi sincs, mert közben lelkemben déonok mély csatákat vívnak...
Tegnap nagyon megijedtem, mert hirtelen jött rám ez a roham és úgyéreztem folytogat...legszívesebben felhivtam volna valakit...de hajnali 3 kor már gondoltam úgyis mindenki alszik...mert mindenkinek normális élete van körülöttem, csak nekem nem :( ( látszólag, mert ugye nem minden arany, ami fénylik. )
.............

Ezt a bejegyzést hetekkel ezelőtt írtam....nos...
Most éppen eljutottam arra a pontra, hogy egész jólérzem magam...
Szépen leültem a szőnyegre....teleraktam gyertyákkal a körülöttem lévő teret és elkezdtem meditálni...
Arra jutottam, hogy elvagyok...egy síkon...és egészen jólérzem magam itt a saját dimenzióman....most így ugye a körülményekhez képest...
Mégpedig miért is?
Mély elmélkedést folytattam magamban a buszon ma estefelé...hazafelé....és arra jutottam, hogy nem is én vagyok hülye....vagy nem is azok az emberek, akik a zárt osztályon vannak...vagy egyéb diliházban...hanem azok, akik elhitetik magukkal, hogy az az élet, amit ők monoton módon érzelemmentesen rezgések nélkül csinálnak végig nap, mint nap az az ÉLET.... Hát nem....lehet egyfajta élet nekik...átlagos halandóknak...
Nos szerintem annyi történt, hogy mélyebb érzelmű ember révén. egy ideje már kinyílt a harmadik szemem, csak nemtudtam kezelni a dolgokat...a befelé áramló információt és az érzelmi hullámokat, amiket a lelkem igyekezett felfogni...
Megróbálom megszokni ezt az állapotot és megtanulni kezelni, hogy kinyílt a harmadik szemem...
Ez egy fantasztikus dolog és sajnálhatja, akinél ez még nem következett be.
Most úgyérzem, hogy olyan, mintha a felső bekezdést nem is Én írtam volna, holott emlékszem, hogy velem történt...de szinte elsem hiszem...mert most egy olyan stádiumban vagyok, ami kellemes...
Remélem ez így is marad és ezek után fogom tudni irányítani a saját érzelmi állapotomat és érzelemközpontomat. Nagyon erősnek kell lennem ehhez és szigorúnak kell lennem magamhoz, hogy ne essek vissza...hogy őszinte legyek, nemtudom, hogy menni fog e...
Itt vagyok magamnak Én...egyenlőre éppen és viszonylag egészségesen...nos lehet az elmém gyakran megbomlik, de igyekszem visszadönteni az eredeti helyzetébe...egyes egyedül, mert ebben csak magamra számíthatok. Persze a szeretteim segítsége óriási erőt ad...de végülis egyedül kell megvívnom a kínlódást.
Igenis össze fogom szedni magam...és mindenkinek megmutatom, hogy egy egyéniség vagyok, akit eddig is láttak és építeni fogom magam, nem lerombolni... igen...végülis leromboltak engem részben....ez így van...van egy részem, ami azthiszem elveszett, de én létrehoztam egy újat...egy másikat, ami erős lesz és nem hagyja magát többé a rossz energiáknak, hogy felemésszenek...védőpajzsot fejlesztek magam köré és kifogom zárni ezeket a negatív szörnyeket.
Olyan fura, hogy ma a buszon belémhasított egy fura érzés...felismerés, hogy azthiszem akármilyen nehéz, de elkell egednem egy dolgot, amihez eddig véresen ragaszkodtam....egy álmot,ami sohasem válik valóra....
Ez most nagyon nehéz, de én megpróbálom...kicsit úgyérzem feladom...és tudta igazából, hogy ez fog történni, hogy eljön ez a fázis...
Mindent az időre és a végtelenre bízok...de én most felfelé fogok haladni azon a lépcsőn, amin elindultam...hiszen az emeleten ami felé haladok, ismeretlen szobák várnak....tele titkokkal és izgalmakkal...
Oda jutottam, hogy elkezdtem olvasni végre...és zenét is hallgatni...ÚJRA
Eddig mindentől elzárkóztam,és nem érdekelt semmi...tétlenek voltak a napjaim...hiszen ez érthető, mivel elég nagy sokk...trauma ért...
De most úgyérzem újraéledek...és csinálom a napjaimat...végre van kedvem kimozdulni...akár sétálni...vagy olvasni...vagy csinálni valami kaját....eddig megállt az életem, de most kezdek felállni...
Azthiszem magamban most próbálom meg elfogadni a dolgokat....Én senkinek sem kívánom azt a lelki krízist, amin Én most átmegyek...
Az, hogy egyedül vagyok, tudom furán hangzik, de sokat segít....mert van időm magammal foglalkozni és elmélkedni...
Ha mások körülöttem vannak, csak folyamatosan piszkálnak és témáznak, amivel megnehezítik a helyzetem...
De egyedül sokkal könyebb....
Nagyon remélem, hogy hamarosan találok munkát is, aminek rendszere megfog kicsit erősíteni abban, amiket most véghez akarok vinni és célok, amiket el akarok érni...most nagyon lassan haladok, de valami éledezik bennem és mostmár csak kis időre van szükségem...hogy újra felépítsem magam, azt aki vagyok!
Az igazi Én!
Nagyon fáj, hogy elvesztettem valakit...aki sohasem lesz pótolható! Nem lesz ilyen senki és semmi soha többé már...de magamat nem akarom elveszteni...ezért vissza kell találnom...és most ezen vagyok!!!!





Fashion Tag



1. Hogyan jellemeznéd a saját stílusodat?

Elegáns, bohókás, orientális, rockos, kicsit 80s évek állatmintás kombinációja :) de persze alkalomtól/időjárástól/hangulattól függ...

2. Mik a gardróbot meghatározó darabjai?

Zakók...ruhák...fekete felsők :)

3. Mi a legértékesebb darab a szekrényedben?

Számomra mindegyik értékes, akár több ezer forintot ér akár pár száz forintos turis darab :)
De talán egy Moschino öv...és egy eredeti arab abaya. 

4. Mi az a ruhadarab vagy kiegészítő, amire a leginkább vágysz?

Mindig elmegyek nézelődni...és akkor látok valamit, amire éppen elkezdek vágyni :) és amit feltétlenül megkell szereznem...mert már látom lélekben, hogy mennyire jól kifogom használni...

Most éppen egy jó táskára vágyok...mondjuk egy kígyómintásra, de persze nem ilyen gagyira...hanem valami klassz stílusura. Márka nekem nemszámít :) 
Meg egy zara hosszú szűk fekete ruhát is kinéztem magamnak nemrégen... 
Meg egy fekete lakk vagy vintage rózsás  DR.Martensre is szükségem lenne :)

5. Ki a kedvenc terveződ?

Anna Sui, Sonia Rykiel, Vivienne Westwood, Anna Molinari, Betsey Johnson, John Galliano.

6. Mennyit költesz ruhára és kiegészítőkre egy hónapban?

Ez nagyon változó... van, amikor több minden kell és tetszik meg, akkor jóval többet...több tízezret, de vannak olyan hónapok, amikor egyáltalán nem veszek semmit...
Legtöbbet a leárazások idején költök...mert akkor tartok érdemesnek beszerezni pár cuccot...és olyanokat is megveszek, amiket egyébként ugye teljes áron nem vettem volna meg...

7. Hol vásárolsz a legszívesebben?

Eléggé vegyes, pl: Zara, Pull n Bear, H&M, Turkálók... vagy ahol éppen megtetszik valami :)

8. Melyik a kedvenc parfümöd/illatod?

Az erős, fűszeres/édes, testes illatokat szeretem...Chanel Noir , Jean Paul Gaultier Classique, Chloe Love Intense, Vic Secret Amber Romance,  Givenchy Organza,  Pézsma, Ópium, Borostyán , Szantál, Vanília parfümolajok. 

Egyébként meg szeretem a kókuszillatot és a fenyőillatot. 

9. Hogyan szereted hordani a hajad?

Ha megyek valahova, akkor leengedem általában....csak simán megfésülöm és kész, illetve néha bekreppelem, vagy kicsit behullámosítom...otthon pedig, ha fürdök vagy lazulok, akkor felkötöm kontyba vagy egy krokodilcsattal és kész:) 

10. Melyik az az outfit, amit akkor vetsz be, ha semmi más nem jut eszedbe?

Fekete ruha, harisnya, fekete zakó,( vagy kimono ) lila converse vagy bakancs és a kabátom...( ha hideg van ) ha nem , akkor a zakó elég.... ez egy variáció pl, vagy pedig a legalapabb...egy farmer...converse vagy bakancs...és egy poló meg zakó vagy overs... pulcsi és kabát....

11. Van olyan divatirányzat amit szeretnél, hogy visszatérjen és divatban maradjon?

80 s évekből egy pár dolog :) 


12. Van olyan divatirányzat ami szeretnéd, hogy jól álljon? 

Rövid, haspoló....kicsit hülyén néz ki rajtam, mert túl hosszú a lábam és a felsőtestem rövid...