2014. május 18., vasárnap

Alapdarabok az Én Szekrényemből :) 1. Leopárdmintás Nadrág


Hello!


Ugygondoltam, hogy sorra fogok venni pár általam kedvelt ruhadarabot, amiket bátran nevezhetek a beválalósabb hölgyek alapdarabjaként :)
Először a leoprdmintás nadrággal kezdeném...
Nos én abszolut a kicsit extrémebb kategóriába tartozom. 
Temérdek leopárdmintás holmim van. ( és lesz is ) 

Ismerek olyan lányokat, akik hihetetlen módon tiltakoznak az állatmintás ruhák ellen, és kitalálnak olyan badarságokat, hogy nekik ez Sok... ez bizony nem jön be a másik nem képviselőinek... stb..Nos biztos van erre is példa, én nem vettem észre különösebben, hogy a férfiak leszólnák ezeket...Szerintem annyi az egész, hogy Valaki vagy tudja viselni az ilyen mintás ruhákat, vagy Nem :) Eléggé bevállalós és stílusos hozzá vagy jobban szeret elbújni és szerényebb maradni. ( természetesen semmi baj ezzel, tolerálni kell, ahogy azt is, akinek meg bejönnek az állatminták )

Bizony ezt viselni tudni kell. Kell hozzá egy olyan karakter, akinek jól áll és tudja hordani megfelelően körítve.  Mivel szerintem 2 féle leopárdminta létezik: az egyik az ócska, olcsó , közönséges hatású , ami ízléstelen ezt be kell vallanom. Illetve a másik, amikor ez a minta kifejezetten izgalmas és elegáns :)
Persze nem mindegy, hogy mivel hordjuk. 

Egy szetten belül én azt ajánlom, hogy csak egy leopárdmintás cucc legyen rajtunk: pl  a nadrág.. ugye akkor ebben az esetben a felső és táska vagy cipő ne legyen leopárdmintás...mert túl sok lesz és nem is fog passzolni egymáshoz :) persze, ha nagymacskának akarunk öltözni, akkor kisérletezhetünk vele :)

Viszont : 
Számomra azért egy alapdarab egy ilyen mintás nadrág, mert felvehetjük : fekete/fehér/színes polókkal, ingekkel, topokkal, blézerrel, táskával, gyöngyös vagy arany kiegészítőkkel...

Egy fekete, fehér vagy piros szandállal, ballerinával vagy magassarkúval...

Különleges és elegáns szetteket lehet vele létreozni.
És kicsit feldobja a mindennapokat, illetve alkalmakra is tökéletes...





Nekem Ő a kedvencem jelenleg :)
ZARA  9995 ft
http://www.zara.com/hu/en/woman/trousers/leopard-print-trousers-c358005p1794581.html





Disney Hercegnők : Én, mint Aranyhaj ( Rapunzel ) :)


Énis elkészítettem egy Disney hercegnő sminket! Láttam másoknál, és énis kedvet kaptam hozzá! Elsőként Rapunzel volt a példakép...:) nem volt sajnos ilyen ruhám...és a hajamat se fontam be és sokféle virágocska sem állt rendelkezésemre, így elég csipkerózsikásra sikeredett, no, de azért mégse :) az majd egy következő rész lesz....
Nézzétek el nekem, hogy nemvagyok profi sminkes...de egy unalmas vasárnap délután mégis volt kedvem alkotni így mesenézés alkalmával :)
Ez let belőle: 


Az igazi Rapunzel:








És Én...mint Rapunzel: 



















2014. május 13., kedd

Cin Cin Amica gyönyörűségek!!!!!


Na Hello!

A télen ebben a fantasztikus üzletben leltem rá a bakancsomra ( amivel egész télen megvoltam elégeve és rengeteg bókot, dícséretet zsebeltem be vele) , és mostanában a jóidő bekövetkeztével ismételten be be nézegettem a boltjaikba :) hát mondanom se kell, hogy valami rendkvüli szép darabokra találtam rá, nem is olyan drágán! Azthiszem megérnek ennyit ( 4/5/6/7  ezer ft) ezek a divatos, különleges cipők. Nem mondom, hogy éveket kibírnak, és agyon lehet hordani őket,  de pl egy trendet követő lánynál szerintem nem is ez a cél, ugyanis minden évben más fazon lesz a divat, tehát egy szezonra bőven jónak találom beszerezni egyet kettőt, mert igazán feltudják dobni a napi szetteket. Személyes kedvvenceimről beteszek ide képeket, amiket a https://www.facebook.com/cincinamica oldalról szereztem :) itt megtaláljátok az üzletek címet is, én a ferenc körútnáliban vásároltam 3 lábbelit :)
Ami érdekes, hogy az egyébként 40 es lábamra, ( zara ) itt ebben az üzletben a 39 es méret a tökéletes !
Én ezuttal egy strasszos bézs lapos sarut és 2 magasabb sarkú szintén bézs nude szandált szereztem be. A bézs szín sokmindenhez passzol és így tavasszal nyáron nagyon elegáns, megjegyzem eddig mindig fekete cipőket vásároltam, így ideje volt váltani kicsit szín téren :)
























My Style / Elegant Night



2014. május 10., szombat

Mai Film / Szerencsétlen baleset / The Crush

Na Hello!

Ma elég sokmindent elkellett intéznem, ezért volt egy kisebb köröm a belvárosban...ide oda...
Mire hazaértem picit hulla voltam...
Olyan fura dolgokról ugornak be az agyamba bizonyos képek...pl múltbeli dolgok..Ma is ez történt.
Napszemüvegek sora mellett haladtam el késő délután..amikor is megakadt a szemem egy stílusos darabon és bevillant egy régi képkocka egy filmből, amit kisebb koromban láttam a tévében és akkor nagyon megtetszett :) ( noha lehet nem az életkoromhoz megfelelő produkcióról volt szó akkoriban...olyan 12 éves lehettem kb, mikor ezt a  filmet láttam a  tévében egy nyári estén)
Nah, de ott tartottam, hogy a napszemüvegről ugrott be, ugyanis a filmben a lánynak is ilyesmi napszemüvege volt...hiába, a régi divat vissza vissza tér a jelenben és remélhetőleg jövőben is ugyebár :)
Szval eldöntöttem, hogy ma megkeresem és megnézem ezt a filmet újra!

Tehát ...szépen kutatni kezdtem a film után. A címre természetesen nem emlékeztem...no meg akkoriban még a régi tévén nemvolt egy sáv, ahova kilett volna írva az éppen aktuális produkció címe és időtartama :) a tévé újságból meg nemvolt kedvem visszakeresgetni a sötétben.
Tudtam, hogy ki szerepelt benne...így megnéztem a filmlistát, ami a színésznőhöz tartozik...és voila :) ráleltem! ( mellesleg megyjegyzem szeretem Aliciat :) )
Egyébként furi, de azóta sem találkoztam vele a tévében leadva :(



A filmről itt egy leírás :
http://www.port.hu/szerencsetlen_baleset_the_crush/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=58243&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2

Nos Nekem nagyon tetszik. Izgalmas és érdekes. Mindemelett itt is a korszak dominál nálam  90s évek eleje.. :) Visszahozza a régi életérzést :)
Beteges, izgalmas, kissé perverz szerintem egy csattanós véggel :)
Alicia nagyon jól alakít benne, nem csoda , hogy felfedezték.

Én angolul itt néztem meg: http://putlocker.bz/watch-the-crush-online-free-putlocker.html