2014. október 28., kedd

Days pass by....






























Néhány új ruhadarab a gardróbomban hidegebb időkre :)

Na hello!

Nem mindent itt vettem, hanem még törökországban a leárazásokkor :)
Nem terveztem vásárolgatást, de amikor megláttam a leárazásokat, akkor elkapott valami, hogy nah mégse mehetek haza üres kézzel inenn :)
Gondoltam mégiscsak mondhatom rá, hogy na ezeket Istambulbol szereztem, mindemelett pedig nagyon megtetszettek és sokkal olcsóbbak voltak az eredeti árnál, plusz itthon nem találkoztam velük, mindegyik egyébként a Mangobol van :) 
A többi cuccot már itthon vásároltam, Zara, H&M, Stradivarius, Pull and Bear, illetve Háda turi :)
Ezeket már a hüvősebb időre...hmm..ismét sötét színeket sikerült felhalmozni , de hiába, valamiért mindig sötétebbekre esik a választásom, nemtudom magam rávenni színesebb darabokra :/
Ezekben érzem a legjobban magam. 



Íme a képek: 

H&M sweater  (M)

Nagyon megtetszett, egyetlen egy darabot vettem észre,miközben mentem be a próbafülkébe...gyorsan felkaptam és határozottan jól állt, ezért egy rövid dilemma után végül úgy döntöttem, hogy magamévá teszem :) ez olyan Én vagyok...biztosan kifogom tudni használni.
Nagyon tetszenek a rózsák az ujjain... ( hiába :)) ez a rózsamániám, főleg fekete alapon, egyszerűen határtalan és kielégíthetetlen...:)





Pull and Bear puha kockás ing (M)

Volt hozzá ajándékba egy ugyanilyen kockás anyagból egy kis szatyrocska...hmm valamire jólesz.
Nincs kockás ingem, ezért akartam beszerezni egyet, és sok nézgelődés után erre a darabra esett a választásom. Tetszenek a  színei és az anyaga, hogy melegebb, puha. Abszolút kényelmes. Igazi favágós! :)




Zara mintás ruha ( L )

Nézegettem több ruhácskát is...vacilláltam egy piros és egy ilyen mintás ruhácska között. Végülis ezt hoztam el, mert ebben jobban éreztem magam, ez inkább közel áll a stílusomhoz, a másik pirossal ellentétben.
Kellemes anyaga van és számomra különleges a mintája :) szerintem egy nagyobb sötét kardigánnal vagy blézerrel remekül fog csinosítani engem a hüvös napokon.





Stradivarius mintás, térdig érő szoknya (M)

Nem fogom részletezni. Tetszik a mintája, szerintem jól áll, főleg egy fekete garbóhoz, fekete csizmával. :)Viccen kívül, de nemvolt szoknyám így az átlagos napokra, így ezt begyüjtöttem magamnak teljesen random. Tetszik, mert térdig ér és nem mini, illetbe vastagabb anyagból van, télre is feltudom venni. Olyan különleges mintája van ennek is szerintem :) gyönyörű.



Mango csillogós ing ( M )

Bementem a mangoba és hevesen turkáltam a leárazott gúnyák között..mikor megcsillant valami. Hmm..pontosan ilyenre vágytam, ami ilyen különlegesen csillogó és alá tudok venni egy fekete garbót :) Rögtön beleszerettem!





Mango virágos ing ( M )

Ez az ing csodálatos...és olyan kellemes puha és az, hogy fekete alapon színes virágok..nos nemvolt kérdés, hogy elhozom magammal :) ( ilyen tapétát akarok )




Mango ( M )

koponyás rózsás poló
Polóból sosem elég...nagyon jó árban volt és megtetszett magamon. Volt még rózsaszín és fekete, de nekem valahogy ez a fehér tetszett meg!  Hosszított, ezért remekül áll legginshez.




Mango

leopárdos, szegecses poló ( M)

Leopárdos is, meg fekete és az, hogy szegecsek...hmmm wow :) enyém kellett legyen!




 Zara garbónyakú fekete ruha (L)

Álom volt régóta...végre rátaláltam :) alig várom, hogy hordhassam :) mert ugye fekete ruhákból sosem elég...főleg, ha van bennük valami kis extra :)





Mango (L)

Nah ez...ennek sztorija van. :)
Szval moziba menet láttam egy csajon ott Istambulba egy hasonló kardigánt...mondom jujj de régóta vágyok ilyenre, de eddig sosem találtam, de nekem bizony olyan flitteres az kell.
Másnap megyek be a fashion streetre , és benéztem ugye a mangoba...és mit találtam az egyik inason??!! nah mit!? Ezt a gyönyörűséges darabot, egyetlen egyet, némi kis pici hibákkal, de nem érdekelt, mert ft ra átváltva nem került többe 1600 ft nál :) Megőrültem!  Nah ez is Karma :)




 Ed Hardy kapucnis felső ( M)

Háda turiban jártam és csak gyorsan futva néztem szét, de ráakadtam erre a kapucnis Ed Hardy felsőre. Nem voltam, nem vagyok egy nagy Ed hardys, mondhatnám sosem volt ilyen márkás ruhám, de ez megtetszett ugye a fekete alapon rózsáival :) Mondom jó, egynek jó lesz. Jóll áll. Kellemes.
Semmi hibája, nem látszik használtnak. Szaladgálni jó lesz! És 2000 Ft volt :)







No, hát ennyivel gyarapodott egyenlőre a szekrényem tartalma :) nagyon tetszenek és szeretem ezeket a darabokat, igazán hálás vagyok , hogy az enyémek lehettek!