2014. január 28., kedd

Új szerzeményeim az illatgyertya shopból : Yankee Candle Tart®-ok :)

Nah helllo!

Már megint...még mindig...ezután is...örökké :)

Annyira megszerettem és annyira beváltak, hogy nemtudok most szabadulni tőlük!
Szükségem van finomabbnál finomabb illatokra magam körül...a lakásban...miközben javában szűrkíti a hideg tél a mindennapjaimat. Ezekkel a csodálatos aromákkal teli viaszokkal egyik pillanatról a másikra varázsolhatok finom virágoskerti sétát, buja fűszeres sivatagi éjszakát, délutáni édes süteménysütést vagy akár egy friss esős reggelt a szobámba :) Attól függ éppen mihez van hangulatom...
Nemhiába szoktam rá ezekre a fantasztikus termékekre az utóbbi időben!
Ezúttal számomra új illatokat hoztam haza magammal az üzletből. Ez most pár hétre kifogja elégíteni az illatmániámat! :)

Lássuk az illatokat! :



Íme ittvan mindd a 12 illat, amit ma vásároltam! 


Champaca Blossom:  Nagyon kellemes vibráló gyümölcsös, egzotikus virágos illat. 



White Gardenia: erős, elegáns virágillat. Én nagyon szeretem a gardénia jellegzetes intenzív illatát.


Strawberry Buttercream: eper és tejszínhab édes, ínycsiklandozó keveréke. Mint egy epres krémes fagylalt..


Fireside Treats:  Nagyon különleges, édes, karamellizált cukros illat. Melegséggel tölt el és jókedvre derít.



Fluffy Towels: Nagyon friss tiszta illat. Frissen mosott ruha, öblítő, mosószer illata van. Nagy kedvencem. Illata belengi a lakást és olyan finom, mint amikor a frissen mosott puha ágyneműbe burkolózom :)
( levendula, citrom, alma, liliom )


Lake Sunset:  Volt egyszer már ilyenem, és nagyon bevált...annyira ellazít ez az illat, tényleg olyan, mint amikor a naplementét élem meg egy tóparti házban...volt egy hasonló illatú olajos tusfürdőm, aminek szintén sunset volt a neve...szval ez az illat, olyan ámbrás, pézsmás, keletiesen olajos, parfümös...romantikus..
Ez valóban egy romantikus gondolatokkal teli naplemente aromája...



Summer Scoop: édes krémes erdeigyümölcsös lágy fagylaltillata van. Áfonya,málna, eper, és tömény vajkrém illat...legszívesebben megenném :) tejszínhabbal és színes cukorkákkal a tetején!



Pink Sands:  kissé dinnyés,virágos, fnoman fűszeres és vaníliás , könnyed trópusi illat :) Egzotikus szigetet varázsol a lakásból :) Igazi rózsaszín csajos illat!


Black Coconut: Nagyon szeretem ezt az illatot. Enyhén fűszeres, kissé férfias jelleget kap ettől, de emelett kibontakozik belőle idővel valami édes, kókuszos, szantálfás illat. Ami egy igazán nyugodt és különleges naplementés este érzetét kelti a paradicsomban...



Pineapple Cilantro:  Nagyon üdítő, friss gyümölcsös illat, amelyben főként az ananász édes aromája a domináns, de érződik benne az édes kókusz és egy kis fanyar fűszeresség...koriander. ..különleges egzotikus illatcsoda.



Midsummer´s Night:  Nagyon tetszett ennek az illatnak az elnevezése....és arra számítottam, hogy valami nagyon mágikus varázslatos tündéres illat  lesz, de ennek ellenére ez egy nagyon hűvös, friss, erőteljes férfiillat...Nagyon tetszik, mert különleges. Kissé fűszeres...olyan, mint egy finom férfiparfüm vagy aftershave...a varázslatos szentivánéji erdő mágikus éterét idézi.  Buja jázmin, borostyán, kardamom.


Midnight Oasis:  Ez isteni. Kissé férfias illatra emékeztet...de van benne fűszeresség, édesség...a szantálfa...citrusok...olyan kellemes tea illata van szerintem. Orientális és szenvedélyes. Igazi hűvös fűszeres sivatagi szellő az ezeregyéjszaka meséiből....


A következő kiszemeltjeim: Lilac Blossoms, November Rain, Sweet Strawberry, Vanilla Chai, Beach Wood

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése