2014. szeptember 5., péntek

Kis ´´Szépség´´ shopping :)

Na Hello!

Volt egy két óra szabadidőm és ezalatt elugrottam elintézni pár dolgot, amibe belefért egy kis vásárlás! 
Szükségem volt ezekre a termékekre, ( amiket egyébként előtte már próbáltam, így nem először próbálom őket ) Egyetlen egy viszont igazi kincs lett, amire rábukkantam. Ez a Mac új kollekciójának a Novel Romance-nak az egyik szemhéjpúdere, ami nem tudtam otthagyni az üzletben a pénztárcám nagy bánatára , viszont annál inkább az én nagy örömömre. :)

Jöjjenek a képek: 




 Én nagyon szeretem ezt a mini maszkot. Isteni illata van, valóban igazi Bourbon vaníliás, ilyen kis apró vanília darabok vannak benne, és az arcon viselve, tisztára olyan érzés kerít hatalmába, mintha krémes sütit kentem volna a bőrömre. 10 perc után elkezdem bemasszírozni meleg kézzel és a maradékot letörlöm :) Finom, bársonyos puha lesz tőle a bőröm és meg kell említenem, hogy engem, aki sok mindenre allergiás, ez a termék egyáltalán nem irritált.





Ez a bebe krém az egyik kedvencem. Megfelelően táplál és hidratál. Finoman beszívódik és nem hagy zsíros, olajos érzetet a bőrömön. Nappal és éjjel is jó használni. Smink alá is remek. Isteni illata van!



Ez a kis alverde púder fantasztikusan jó. Szemzugba és szemhéjcsontra szoktam használni. Már egyet elhasználtam belőle. :) ezért vettem egy utánpótlást! Pearl (gyöngy) árnyalatban! Gyönyörű fénye van, visszafogottan csillog és szépen kiemel. Kézzel is felehet vinni, az enyhe zsírossága miatt. Tartós, jól lehet dolgozni vele, nem porzik, megfelelően pigmentált és egész nap a helyén marad.










Mac Gilded Thrill

Nos...mikor megláttam a bolt előtt elhaladva  a Novel Romance kollekciót, úgy éreztem egy láthatatlan kéz behúz...becsábított a poszter :) ennyi...
Romantikus, csillogós, harsány színekre számítottam. És azokkal is találtam szembe magam. Sajnos a pirosító és a szájfény, ami tetszett volna, az már Sold Out volt...:/ no nembaj, mert így is rátaláltam egy fantasztikus arany, különlegesen csillogós szemhéjpúderre.  Nem hezitáltam sokat és elhoztam.
Pontosan valami ilyesmi árnyalatra, csillogásra vágytam régóta, de nem találtam a megfelelőt... remélem ez illeni fog hozzám és szép sminket készíthetek majd vele, egy egyszerű fekete cicás tusvonallal gondoltam ki :)